TestOlvasó workshop

Információ

  • Helyszín: TestSzobrász Műhely - 1118 Kelenhegyi út 7-9.
  • Vezető/előadó: Ujhelyi Péter
  • Tandíj/részvételi díj: 30000 Ft
  • Kategória: Kezdő
  • Részvétel feltétele: A workshop nyitott minden érdeklődő számára
  • Időpont: 2023. november 4.

A TestOlvasás az emberi testet álló helyzetben, a gravitációval való együttállás kapcsán értelmezi. A lényege a test strukturális értelmezése, a szervezet belső kapcsolati hálózatának feltérképezése. A TestOlvasás fellebbenti a fátylat a testtartást szervező erőhatásokról és logikus kezelési stratégia tervezésére nyújt lehetőséget.

A TestOlvasás az Ida Rolf-i bölcsesség értelmében "Érintés a távolból". A TestOlvasás alkalmával felismert és visszajelzett testtartásminták tudat alatti feldolgozása már a TestOlvasás alaklalmával változásnak indulnak, így manuális kezelések, vagy edzések nélkül is önmagában testtartás fejlesztő hatású.

A TestOlvasás eredményének szakszerű ismertetése, a készített fényképek alapján azonban a tudatos viselkedést, a légzést, mozgást, edzést, vagy éppen munkavégzést is alapjaiban képes megváltoztatni.

 

JELENTKEZÉS

 

A workshop alkalmával elsajátítható képességek:

- Saját testtartás minták felismerése, azonosítása

- A szervezet belső strukturális logikájának megismerése

- Testtartás minták azonosítása

- A testtartás minták egyértelmű jegyzetelése

- Pozitív építő jellegű kommunikáció

- Stratégia állítás manuális kezelésekhez

A workshopot követően a megszerzett tudás azonnal használható saját praxisban. A workshopon való részvétel alkalmat ad a TestSzobrász képzés légkörének és oktatási módszerének megismerésére.