Köcse Ágnes

Köcse Ágnes

TestSzobrász Mester

Hosszú éveken át különbözö masszázstechnikákkal segítettem az emberek életét, életminöségét kellemesebbé varázsolni. De valami hiányzott számomra, még pedig az, hogy hogyan tudnék maradandó pozitív változást elérni a vendégeimnél? Az „Élet“ megadta rá a választ. 15 évvel ezelött egy súlyos autóbalesetet szenvedtem.  A lábadozás, a gyógyulás 10 éven keresztül húzódott el. Rengeteg kezelés és rehabilitáció kísérte az akkori utamat. 

2014-ben hallottam elöször a TestSzobrászatról. E szó hallatán  feltünően megdobbant a szivem és kimerem jelenteni azt, hogy a Lelkem egy üzenettel válaszolt, még pedig azzal, hogy a Hivatásom megtalált és hívott.

Amikor az első kezelés folyamatát megnéztem majd a késöbbiek során a saját testemen és testemben érzékelhettem a gyógyulást, tapasztaltam a helyreigazodást, tudtam azt, hogy amit kerestem, megtaláltam.

Felismertem és éreztem azt a potenciált ami a TestSzobrászatban rejlik és megtörténik.

Ma boldoggá, hálássá, elégedetté tesz az, hogy a vendégeimnek olyan szolgáltatást nyújthatok, ami az Ő életüket szinte minden szinten ( testi, lelki, mentális, fizikális stb.), együtt megváltoztathatjuk.

„Elöször magadban kell létrehoznod a változást, amit a világtól követelsz“ idézet Mahatma Gandhitól, ami nekem egy vezető szál azokhoz az emberekhez, akik optimális testtartást szeretnének elérni vagy egy optimális Testben élni.

Időpont foglalás