Németh R. Róbert (Kisrobi)

Németh R. Róbert (Kisrobi)

TestSzobrász

Úgy lettem szerelmes a TestSzobrászatba, ahogy kamaszkoromban a nőkbe is: hirtelen, feltétel nélkül, és rögtön a mélyvízbe vetve önmagam.

Talán nem haragszik meg Nick Hornby, az ismert angol regényíró , ha legismertebb regényének, a Fociláznak első mondatait alakítottam át kicsit a saját történetemre formázva, hiszen hasonló módon ejtett rabul engem a kötőszövet varázslatos világa, mint az írót a futball. (Bár meg kell hagyni, utóbbiért is rajongok.)

Fiatal felnőtt korom kezdetétől sok problémám volt a tartásommal, ami az évek előrehaladtával nemhogy javult volna, de inkább romlott. Sokféle módszert kipróbáltam, úsztam, edzettem, tornáztam, de önmagában a tartásom nem sokat változott. Nagyjából úgy éreztem magam, mint egy 68 kilós szendvics, becsomagolva egy hatalmas fóliába. Bármennyire is akartam, nem tudtam testem valós határait, igazi teljesítőképességét elérni.

Ekkor találkoztam a TestSzobrászattal. A kezelő és kezelt összehangolt együttműködését igénylő kezeléssorozat komoly változásokat indított meg bennem, testileg és lelkileg egyaránt. Ahogy alakult a tartásom, úgy változtam belül is. Egészen odáig, hogy az alkalmak közbeni beszélgetések hatására úgy döntöttem, ezt a módszert nekem is meg kell tanulnom!

Ma már én tudok másokat támogatni tartásuk megváltoztatásában, hogy tudatosabb testképpel, testérzettel lehessenek jelen a mindennapokban, kimozduljanak kicsit az olykor szűkre szabott komfortzónából. Nagy-nagy örömmel tölt el azok visszajelzése, akiknek eddig segíthettem az előbbre lépésükben. Minden ember, minden kezelés egy-egy újabb út, ahol az anatómai biztonság mellett teremtő bizonytalanságban utazunk, minden eredmény a közös munkánk eredménye.

Időpont foglalás