FASCIA TECHNIKA IV.

Ár: 1500 Ft

A FASCIA TECHNIKA IV. DVD a 4 részből álló sorozat befejező része. Ez a 25 fogás a gyakorlott érintéses technikákat használó szakemberek számára készült. Bemutatásra kerülnek a mélyebb szövetek és nehezebben megérinhető testterületek technikái. Ezen területekhez tartozó lágy szövetek kötőszöveti kezelését anatómiai pontossággal mutatja be és betekintést enged az emberi test szöveteinek rendszerébe, szerveződésébe.

A fenti techinkák alkalmazása előtt javasolt az adott testrészek felszíni szöveteinek lazítása a FASCIA TECHNIKA I-III. gyűjtemények fogásaival. 

 A felszíni és mély rétegeket alkotó szövetek a myofasciális lazítás és az aktív mozgatás kombinációja révén kerülnek könyebben fenntartható egyensúlyba. Ez a szervezetben energiákat szabadít fel, ami azonnal felhasználhatóvá válik.

A kötőszöveti érintés jellemzően krónikus, hosszú idő alatt kialakult tartásminták esetében használható eredményesen. A makacs, nehezen múló panaszok, tünetek esetében áttörést hozhat.

Ezt a DVD-t gyógytornászoknak, manuálterapeutáknak, masszőröknek ajánljuk elsősorban, de minden érintéssel foglalkozó terapeuta értékes információkat találhat magának.

A fogások megvásárolhatóak egyenként, vagy egyben az összes a Kosárba teszem gomb megnyomása után a Vimeo online felületén.