Képzés

A fizikai valóság tréningje

A TestSzobrász képzés egy Mentorképzésen alapuló 3 részből álló, 500 órás tanfolyam ahol az emberi test gravitációval való együttálásának megértését és fejlesztésének módszerét sajátítják el a résztvevők.

A képzés I. és II. része modulokként választhatóak és egyéni ütemezésben, egymásutánisággal vagy részenként önállóan is végezhetők. A III. részren való részvétel előfeltétele az I. és II. rész elvégzése.

A képzésen elsajátítható tudásanyag és technikai kelléktár értékes és egyedülálló szakmai fejlődéssel szolgál a pályát most kezdőknek, vagy éppen a rutinos masszőröknek, gyógytornászoknak is.

Részletes leírás

A képzés vezetője: Pegán Attila
A képzés időbeosztása rövidebb intenziv, tantermi elfoglaltságot jelent, amelyet részenként hosszabb gyakorlási, érlelési periodus követ.

A TestSzobrász képzés bármely részén való részvételnek előfeltétele a tandíj, vagy a tandíj esedékes részletének befizetése.

A képzéshez többféleképpen tudsz csatlakozni:

  • a képzés résztvevőjeként értékes és munkádban azonnal használható tudást szerezhetsz a krónikus tünetek és panaszok kezelésében
  • ingyenes bemutató kezlésekre látogathatsz a képzés során
  • jelentkezhetsz bemutató modellnek a képzés vezetőjéhez, illetve modellnek a képzésben résztvevőkhöz
  • Támogathatsz minket adománnyal, teremhasználati lehetőséggel vagy egyéb közreműködéssel

Az SIPics fényképösszehasonló program egy kétablakos, fénykép böngésző alkalmazás, kifejezetten Strukturális Integrációt végző szakemberek, iskolák és klinikák részére fejlesztve.