Műhely

Kezelés és képzés terápiás térben

A TestSzobrász Műhely koncepció a vendégek által egyik kedvelt módja a TestSzobrász kezelések kapásának. Ebben a rendelőben a végzett és még képzés alatt álló TestSzobrászok egyszerre dolgoznak a TestSzobrász Műhely vezetőjének szuperviziója mellett. Az egyidejű kezelések megnyitják a terápiás teret, ami átalakul egy közös, egymást támogató tanulási folyamattá. Egyszerre akár több asztalon, több TestSzobrász és vendégeik egy időben és térben dolgoznak.

A kezelések ilyen módon szupervízióval való követése fellazítja a terapeuta páciens viszonyt és magasabb szintű megértést és fejlődést tesz lehetővé mind a vendégnek mind a TestSzobrásznak. A vendég állapotának felmérése és az ahhoz illő kezelési terv kialakítása egyeztetésre kerül a Műhely vezetőjével, aki a kezelés végén ellenőrzi annak eredményeit.

Ez a környezet elsőre szokatlan lehet, mégis tapasztalataink szerint hamar támogatóvá és inspirálóvá válik, ami nagyban segíti a kezelések menetét. A Műhely légkörét kipróbáló vendégek, a tudomány és oktatás íly módon való segítéséért kedvezményt kapnak a kezelések árából.

A Műhely keretén belül a 3 és a 12 kezeléses szériák választhatóak.