Műhely

Kezelés a terápiás térben

A TestSzobrász Műhely koncepció a vendégek által egyik kedvelt mód a TestSzobrász kezelések megkapására. Ebben a rendelőben a végzett és még képzés alatt álló TestSzobrászok együtt dolgoznak. Munkájukhoz szupervíziót a TestSzobrász Műhely vezetője és a szupervizor tanoncok adnak. Ezek a kezelések kevésbé biztosítják a megszokott privát élményt, ami egy magán praxisban megszokott. Sokkal inkább előtérbe kerül a tanulási folyamatban való részvétel, ami kompenzálja a magán kezelések légkörét. A Műhely kezelések jó alkalmat adnak a TestSzobrászat kipróbálására mind a 3-as és a 12 kezeléses szériában.  

Az egyidejű kezelések megnyitják a terápiás teret, ami átalakul egy közös, egymást támogató tanulási közeggé. Egyszerre akár több asztalon, több TestSzobrász és vendégeik egy időben és térben dolgoznak.

A kezelések ilyen módon szupervízióval való követése fellazítja a terapeuta páciens viszonyt és magasabb szintű megértést és fejlődést tesz lehetővé mind a vendégnek mind a TestSzobrásznak. A vendég állapotának felmérése és az ahhoz illő kezelési terv kialakítása egyeztetésre kerül a Műhely vezetőjével, aki a kezelés végén ellenőrzi annak eredményeit.

Ez a környezet elsőre szokatlan lehet, mégis tapasztalataink szerint hamar támogatóvá és inspirálóvá válik, ami nagyban segíti a kezelések menetét. A Műhely légkörét kipróbáló vendégek, a tudomány és oktatás íly módon való segítéséért cserébe kedvezményes áron vehetik igénybe a kezeléseket. A Műhely keretén belül a 3 és a 12 kezeléses szériák választhatóak.

A 3-as szériában való részvétel ingyenes.

A 12-es széria ára 5000 ft/kezelés, összesen 60000 Ft. 

 

Jelentkezés a 3-as szériára                Jelentkezés a 12-es szériára