Taskó István

Taskó István

TestSzobrász Strukturális Integrátor

Edzőként azt kerestem mivel tudnám valódi, életminőségbeli változáshoz segíteni a hozzám fordulókat. E közben megszületett a vágy, hogy a mozgás iránti szenvedélyemet integráljam a meditációban szerzett tapasztalataimmal.

Ezáltal egy mélyebb, a mozgás és egészség határait is átlépő fejlődési folyamatban tudjam támogatni a hozzám fordulókat.

A saját TestSzobrász kezeléseimben megtapasztaltam, hogyan lehet az ember testtartásán keresztül a mozgásfejlődésre és az emberre, mint egészre egyaránt hatni. A módszerben egy valóban holisztikus szemléletre találtam, ahol test-elme-lélek együtt értelmezendő.

A saját 12 kezelésből álló szériám végére könnyebbé vált a lépcsőzés, növekedett a lépéshosszam és a mozgáskoordinációm is fejlődött. Egyszerre stabilabbá és szabadabbá váltam fizikailag és szellemileg egyaránt. Megnőtt az önbizalmam és a világhoz fűződő viszonyom is megváltozott. Nyitottabbá váltam és könnyebben teremtek kapcsolatokat. Ez vezetett oda, hogy TestSzobrász legyek és az általam megélt változáshoz másokat is hozzásegítsek.

Kezeléseimet a magas koncentráció és az elmélyült közös munka jellemzi leginkább.

Időpont foglalás