Vélemények

23Sep

Edit

Mit jelent nekem a testszobrászat?
Pontosan egy világnyi különbséget és nem is túlzok. Ismét tudok járni, mozogni és tehetem ezt olyan könnyedséggel, ahogy eddig soha. És még nem tartok egy kezeléssorozat végén. Sajnos azt sem állíthatom, hogy most aztán az életemet is megfordítottam és már kizárólag csak 120%-os testtudatossággal mozdulok meg egyáltalán. De a testszobrászat eredményeit az én hozzáállásom nem befolyásolja negatívan. A motivált hozzáállás határozottan jót tesz a folyamatnak, de egy csomó csodálatos változás sült galamb módjára repült a számba.
Csípőficam és elhasználódás miatt kezdem el a kezeléssorozatot. 50 métert tudtam maximum megtenni gyalog, nem bírtam állni és állandó fájdalommal éltem. Már az első két kezelés után sokkal könnyebb lett minden mozgás. Mostanra biztos alapokon állok, nem kerül külön erőfeszítésbe. Könnyen tudok felállni, elindulni és a járást ugyan újra kell tanulnom, de igyekszem. A kezelés mellékhatásaként a fájdalom – ahogy ígérték – elmúlt. A természetem nem múlt el, simán megerőltetem az új rendszert néhanapján, de milyen csoda ez is, nagyon hamar helyreáll a rend és nem attól, hogy leülök, pihenek, hanem attól, hogy sétálok. Na ezt nehéz integrálni, hogy én a sétától jobban leszek. És akkor a járulékos jótétemények: nagyon feltűnően jó érzést nyújtanak a megváltozott izmok, hogy puhák lettek, kényelmesek, de használhatóak. A bőröm rugalmassága szintet ugrott, látványosan. Az emésztési panaszaim, mint felfúvódás, elmúltak. Végigalszom az éjszakát, ez nemcsak csecsemőknél öröm, én is kipihentebb vagyok reggel. Azt hittem, hogy a klimaxos hőhullámok ébresztenek, koromból adódóan, igyekeztem elfogadni a helyzetet. De aztán jöttek a Testszobrász kezelések és volt-nincs klimax, vissza is állt a “régi rend”, így röpke 10 hét után. A Testszobrászat a “minden egyben” gyógymód, le se lehet tagadni a holisztikus megközelítést. Érzésem szerint a testtudatosságom is fejlődött, remélem ezt Újhelyi Péter Testszobrász Mester is így látja. Azért szeretném ha látná, mert mindenképp szeretném, ha érezné, hogy az a rengeteg személyre szabott tanács, biztatás, életvezetési tanácsadás, coaching, támogatás, rávezetés, provokáció, filmajánló, humor és minden egyéb módszere, amit a jobbulásom érdekében a kezeléseken felül bevet, nincs hiába, tanulok, igyekszem.
Hála és ezer köszönet mindazoknak, akik a Testszobrászat módszerével segítenek és emberek életét változtatják meg. Azoknak is köszönet, akik a módszer elterjesztésén dolgoznak, tanítják az új Testszobrászokat, minél több emberhez jut el a lehetőség, annál szebb lesz a világ. Döbbenetesen egyszerű a tétel: ha fizikailag már jól vagy, sokkal könnyebb lelkileg, szellemileg, stb., jobban lenni.

Hozzászólás küldése

26Feb

NIKI

A Testszobrász kezelés 12 alkalmas szériáját kaptam meg. Számomra nem csak testi, fizikai változásokat hozott, hanem lelkileg is nagy mértékben átformált. Nyitottságot, felszabadultságot, energikusságot hozott.

A kezelések a fizikai testre és annak alakítására, egyensúlyba hozására fókuszál, de egyszerűen elválaszthatatlan a belső folyamatoktól, és ebben még jobban megerősítettek a kezelés alatt tapasztaltak.

Egy kiegyensúlyozottabb testtartást kaptam, sokkal nyitottabb bordakosarat, tágasabb légzési lehetőséget, rendezettebb, feszültségmentesebb váll területet, harmonikusabb járást. Sokkal nagyobb teljesítményre képes a testem, és kevesebb energiát nyel el a befeszült területek miatt. 

Legfontosabb rádöbbenésem az volt, hogy az elengedés csodákra képes!

Gyönyörűen rendeződik az egyensúly az izmok között és harmonizálódik az egymásra gyakorolt hatásuk. Megértettem, milyen úgy erősnek lenni, hogy közben rugalmas, laza vagyok. :)

Emellett voltam érzelmi hullámvasúton is, sok-sok felismeréssel. Rengeteget tanultam magamról, a testemről, még jobban figyelek rá!
Szívből ajánlom Mindenkinek! 

Hozzászólás küldése

16Nov

ROBI, BUDAPEST

A sok irodai ülőmunkát több éve jógával és kettlebellel ellensúlyozom. Egy fesztiválon találkoztam a TestSzobrászattal, és bár nem volt semmilyen fizikai fájdalmam, mégis érdekelt a benne rejlő egyedi testmegközelítés és egyénre szabottság. Csodás élmény volt a tizenkét alapkezelés nyújtotta testi átalakulási folyamat, minek köszönhetően testemből kioldódott egy csomó olyan finom kis egymásnak feszülés, apró letapadás, amelyekről még máskülönben egészségesen sem voltam tudatos. Ez rengeteg energiát szabadított fel modern kori nagyvárosi életmóddal küzdő testemből. Ezért jó szívvel ajánlom a TestSzobrászatot mindenkinek, még azoknak is, akiknek nincs valamilyen „kézzelfogható” problémájuk vagy fájdalmuk.

Hozzászólás küldése

17Nov

MARCSI

Először egy 3 alkalmas kezelésen vettem részt. Akkoriban úgy gondoltam, nincs időm kipihenni magam, azért vagyok annyira fáradt. Majd a kezelések hatásaként rengeteg energiám lett a mindennapokhoz. Rájöttem, hogy mennyi fájdalommal éltem együtt, amihez addigra már hozzászoktam. Elindult a változás a testemben. Láttam és éreztem magamon, mennyivel könnyebb helyes testtartással élni. Így, amikor lehetőségem adódott, jelentkeztem a 12 alkalmas kezelésre. A kezelések alkalmával rengeteg változást tapasztaltam meg a testemben. Szinte a jelmondatommá vált, hogy a “Jóhoz olyan könnyű hozzászokni!”. A végére rájöttem, hogy önmagamat is el tudom fogadni. Vagyis nem csak testtartásom javult, hanem az önképem is.
Nem tudtam az elején, mennyi baj van a tartásommal, és arról sem volt fogalmam, mennyi változást tudnak nálam elérni a kezelések révén, hogy ez milyen jó hatással lehet az életemre.
Hálásan köszönöm a lehetőséget és jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Hozzászólás küldése

24Nov

Lévai Márton

Én is a három alkalmas kezelésen vettem részt, aminek nagyon sok pozitív hatását észleltem. Sok feszültség enyhült, oldódott a testemben gyakorlatilag a kezelések által érintett összes területen. Légzésem szabadabb lett, a pozitív változást tartásomon és járásom könnyedségén is érzem. Sokféle testi kezelést, terápiát kipróbáltam már kliensként és alkalmazóként egyaránt. Az eredmény orientált, hatékony, tartós változást hozó módszereket keresem. Ezek a kezelések meggyőztek, hogy amint tehetem, magam is jelentkezzek a képzésre!

Hozzászólás küldése

28Oct

ANIMA

3 alkalmas kezelésen vettem részt, ami alapjaiban változtatta meg a testtartásomat. Gyermekkori hanyag tartás, és az ülő munka hatására kialakult panaszaim megszűntek és a mindennapi élet kiegyensúlyozottá és dinamikussá vált. A mozgásban is egyre több örömömet lelem, főleg az eddig számomra nehéz, kivitelezhetetlen jóga gyakorlatokat élvezem a legjobban. 2 éve a panaszaim miatt pályát változtattam és ma már gyógymasszőrködöm. Alkalmam nyílt a vendégeimet 1-2 ellesett fogással meglepnem, amiért nagyon hálásak. Várom a szeptembert, hogy elsajátíthassam ezt a technikát, amivel megajándékozhatok másokat, és nekem sem fog ártani a 12 alkalmas kezelés.

Hozzászólás küldése

21Dec

GERGŐ

Egy 12 alkalmas kezeléssorozaton vettem részt, melyet egy TestSzobrász képzésen tanuló Inastól kaptam. Idáig is hittem azt, hogy a feldolgozatlan mentális / érzelmi folyamatok egytől egyig lenyomatot hagynak testünkön, de a kezelések után ez már nem kérdés számomra. Ugyan a technika szigorúan a fizikai testre és annak állapotára, változásaira fókuszál, nagyon sok érzelmi hullámot éltem át a kezelések alatt, melyek újabb és újabb fontos felismerésekhez vezettek. Én ezeknek a felismeréseknek örülök a legjobban, ezek mellé ajándékba kaptam egy jóval lazább és nyitottabb bordakosarat, két kevésbé előreugró vállat, magasabb boltíveket, lazább mellizmokat és hamstringeket, amiktől igen boldog vagyok. Újra felébredt bennem a mozgás iránti intenzív vágy, újra része az életemnek a sport, melyet egészen más szemszögből nézek, finomabban és óvatosabban bánok a testemmel, bensőségesebb és figyelmesebb lett vele a kapcsolat. Jó barátok lettünk, jobban vigyázunk egymásra. :)

Hozzászólás küldése

Vélemény, hozzászólás?