Edit

23Sep

Edit

Mit jelent nekem a testszobrászat?
Pontosan egy világnyi különbséget és nem is túlzok. Ismét tudok járni, mozogni és tehetem ezt olyan könnyedséggel, ahogy eddig soha. És még nem tartok egy kezeléssorozat végén. Sajnos azt sem állíthatom, hogy most aztán az életemet is megfordítottam és már kizárólag csak 120%-os testtudatossággal mozdulok meg egyáltalán. De a testszobrászat eredményeit az én hozzáállásom nem befolyásolja negatívan. A motivált hozzáállás határozottan jót tesz a folyamatnak, de egy csomó csodálatos változás sült galamb módjára repült a számba.
Csípőficam és elhasználódás miatt kezdem el a kezeléssorozatot. 50 métert tudtam maximum megtenni gyalog, nem bírtam állni és állandó fájdalommal éltem. Már az első két kezelés után sokkal könnyebb lett minden mozgás. Mostanra biztos alapokon állok, nem kerül külön erőfeszítésbe. Könnyen tudok felállni, elindulni és a járást ugyan újra kell tanulnom, de igyekszem. A kezelés mellékhatásaként a fájdalom – ahogy ígérték – elmúlt. A természetem nem múlt el, simán megerőltetem az új rendszert néhanapján, de milyen csoda ez is, nagyon hamar helyreáll a rend és nem attól, hogy leülök, pihenek, hanem attól, hogy sétálok. Na ezt nehéz integrálni, hogy én a sétától jobban leszek. És akkor a járulékos jótétemények: nagyon feltűnően jó érzést nyújtanak a megváltozott izmok, hogy puhák lettek, kényelmesek, de használhatóak. A bőröm rugalmassága szintet ugrott, látványosan. Az emésztési panaszaim, mint felfúvódás, elmúltak. Végigalszom az éjszakát, ez nemcsak csecsemőknél öröm, én is kipihentebb vagyok reggel. Azt hittem, hogy a klimaxos hőhullámok ébresztenek, koromból adódóan, igyekeztem elfogadni a helyzetet. De aztán jöttek a Testszobrász kezelések és volt-nincs klimax, vissza is állt a “régi rend”, így röpke 10 hét után. A Testszobrászat a “minden egyben” gyógymód, le se lehet tagadni a holisztikus megközelítést. Érzésem szerint a testtudatosságom is fejlődött, remélem ezt Újhelyi Péter Testszobrász Mester is így látja. Azért szeretném ha látná, mert mindenképp szeretném, ha érezné, hogy az a rengeteg személyre szabott tanács, biztatás, életvezetési tanácsadás, coaching, támogatás, rávezetés, provokáció, filmajánló, humor és minden egyéb módszere, amit a jobbulásom érdekében a kezeléseken felül bevet, nincs hiába, tanulok, igyekszem.
Hála és ezer köszönet mindazoknak, akik a Testszobrászat módszerével segítenek és emberek életét változtatják meg. Azoknak is köszönet, akik a módszer elterjesztésén dolgoznak, tanítják az új Testszobrászokat, minél több emberhez jut el a lehetőség, annál szebb lesz a világ. Döbbenetesen egyszerű a tétel: ha fizikailag már jól vagy, sokkal könnyebb lelkileg, szellemileg, stb., jobban lenni.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?