TestSzobrászat gyerekekkel - Esettanulmány Bata Piroskától

Egyéb testmunkákkal való foglalkozás  után találtam a TestSzobrászatra,  mert szakmailag fejlődni kívántam, és egy igazán komoly tudásra épülő módszert kerestem.  Jelenleg a II. rész tudásanyagával a hármas szériával dolgozom, hiszen tanulmányaim közepette vagyok.

Pár hete megkeresett egy anyuka a 6 éves kislányával, és elmondta hogy a kislánynak szinte mindennaposak a talpfájdalmai. Hetente több éjszakát nem alszanak a gyerek átsírja az éjszakát, és igazából akkor a legnehezebb neki amikor aznap sokat mozgott, gyalogolt, vagy táncolt. Emiatt a táncórákat lemondták, és közben folyamatosan orvostól orvosig megkezdték a kivizsgálásokat, be is fektették emiatt a kórházba.

Nagyon meg voltak rémülve amikor még leukémiára is vizsgálták, ám semmi eltérést semmilyen értékekben nem találtak, de a fájdalmak maradtak.

TestOlvasáskor nagyon szépen fejlett felsőtestet, ám nem annyira fejlett alsó testet illetve lábakat láttam. Nagyon magas haránt, és enyhén O lábacska, Vádli lapos ám kőkemény(volt akkor)

Megbeszéltük hogy megcsináljuk  a hármas kezelést. A kicsi végig együtt dolgozott velem, és már alig vártam hogy az első kezelés után jöjjenek. Amikor  megérkeztek, a kislány azonnal örömmel fennhangon mesélte, hogy azóta sem fájt a talpa...hát ez még engem is meglepett, főleg amikor anyuka hozzátette hogy 3 órát korcsolyázott a kislányaival, végre együtt  a Balaton jegén.

Azóta meg volt mind a három kezelés, minden rendben van, a szülők megkönnyebbültek, hisz két év harcán vannak túl. És ráadásul résztveszek az utánpótlásban, mert a kislány azt mondta: Piroska néni, én assz'em TestSzobrász leszek! 

Címke:

Vélemény, hozzászólás?