Blog

A MélyVonal.hu a TestSzobrász közösség blogja, a www.melyvonal.hu néven és helyen elérhető. Célja az emberrel való olyan tevékenységek és foglalatosságok  bemutatása és dokumentálása, amelyek mélyreható változásokat indíthatnak el a testben, lélekben, szellemben egyaránt. A blog szerzői mind saját tapasztalataikat osztják meg az olvasókkal, amelyek komoly szakmai munkán alapszanak. 

Célunk az emberi lénnyel kapcsolatos élvezetes és mély témák körbejárása és a megismert élmények, tudások megosztása. Blogunk leginkább szakmai  érdeklődésre  tarthat számot, de valójában azt gondoljuk, hogy minden ember legfőbb dolga, a saját magával való ismerkedés, a saját maga szakemberévé válni. 

Kellemes nézelődést és ismerkedést kívánunk!

MélyVonal.hu

 

 

21May

A csavarodás iskolája

A csavarodás a természet kódja. Biológiai rendszerünk az egyenes összeköttetések helyett folyamatosan változó csavarodásokat használ. Gondoljunk a fák, a virágok mintáira, a DNS kettős hélixére, vagy a kollagén tripla hélixére, esetleg a Fibonacchi számsorra. Bármerre nézünk, mindenhol…

Címke:

Tovább ›

15May

A golf hazája: Anglia

A 2016-os chicago-i SFMA képzés alatt született meg az elhatározásom, hogy új sport után nézek és megismerkedem majd a golfozással. Akkor ez még távoli dolognak tűnt.

Az elmúlt 3 évben azonban nagyon sok minden történt,…

Címke:

Tovább ›